مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق زمین کشاورزی

یک زمین کشاورزی دارم که قبلا راه های دیگری داشته الان یکی از اون راه‌ها توسط یکی از همسایه ها مسدود شده و راه دیگر دور می باشد الان راه نزدیک و آسان از داخل زمین کشاورزی یکی از همسایه ها می باشد قدیم الایم راهی نبوده ولی با اجازه عبور میکردیم شکایت کیفری مطرح کردیم که قاضی براساس شهادت شهود و نقشه های هوایی رای را به نفع اونا صادر کرد و چن سال پیش اجازه دادن که لوله آبیاری رو از داخل زمینشون رد کنیم الان شکایت قلع و قمع لوله رو کردن راهنمایی بفرمایید آیا اونا میتونن شکایت قلع و قمع لوله رو بکنند؟و ما میتوانیم شکایت حق ارتفاقی او زمین رو مطرح کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
ممکن است موضوع به کارشناسی ارجاع بشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر یک را از گذشته وجود داشته باشد برای صاحب آن را حق ارتفاع به وجود می‌آید و آن حق همچنان پابرجا می‌باشد