مشاوره حقوقی رایگان - فوت فروشنده ملک قبل از پرداخت ثمن

سلام وقت بخیر ملکی را طی یک‌ مبایعه نامه دربنگاه املاک‌خریداری کرده ام وسند را دریافت کرده ام ولی بلافاصله فروشنده فوت کرد من به وراث فروشنده اطلاع دادم که ثمن معامله به طور کامل آماده پرداخت هست ولی وراث قبول نمیکنند و خواهان خود ملک هستند و قصد شکایت از من را دارند دو ماه از این موضوع گذشته من باید چی کار کنم؟ آیا برای تک تک وراث اظهارنامه بفرستم یا نیازی نیست صبرکنم تا خودشون شکایت کنند؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای پرداخت ثمن اظهارنامه ارسال کنید
برای تنظیم سند و تحویل مورد معامله می توانید دا‌دخواست بدهید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر مبایعه نامه و سند داشته باشید وراث نمی توانند ملک را از شما بگیرند‌.
با ارسال اظهارنامه رسمی آمادگی خود را برای پرداخت اعلام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
آنها نمی‌توانند ملک را در صورتی که شما اقدام قانونی انجام دهید از شما بگیرد شما مطابق قرارداد خود عمل نمایید

قارداد جاری شده است با فوت که از بین نمی‌رود بهتر است فوراً اقدام نمایید