مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط خسارت خواب خودرو

من واسه سه ماه خواب یک خودرو وانت باطرفم15ملیون سازش کردم؟الان ندارم پرداخت کنم طرف ماشینم رو توقیف کرده حسابم رو مسدود...آیا میتوانم درخواست تقسیط کنم به صورت قسطی پرداخت کنم آیا تعیین نرخ قسط ماهانه رضایت شاکی هم نیاز است یا فقط توسط دادگاه تعیین میشود یعنی مبلغ تعیین شده ی قسط ماهانه ش توسط چه کسی تعیین میشه ؟دادگاه یا توسط شاکی تعیین میشه

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ابتدا دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به مطرح نمایید در صورت اثبات اعسار شما قاضی با توجه به میزان دارایی شماقسطی خواهند کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید درخواست اعسار بدهید