مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام خسته نباشید برای کسی که به عنوان نفوذ در دادگاه برای کم کردن وثیقه و کمتر کردن اتهامات زندانی(قول ازادی) مبلغی دریافت کند ولی هیچ اقدامی نکرده و از باز پرداخت پول خودداری میکند چگونه باید اقدام کرد؟ استناد مبالغ انتقال وجه موجود دارم باتشکر

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام
شما میتوانید به دادسراي مکانی که جرم صورت گرفته مراجعه و دعوایی تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طريق نامشروع مطرح نمایید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

علاوه بر شكايت كلاهبرداري و تحصيل مال از طريق نامشروع ميتوانيد به قسمت حفاظت دادگستري مراجعه و ايشان را مورد پيگرد كارچاق كني كه بسيار شديد برخورد شده و سريعا رسيدگي مينمايند انجام دهيد