مشاوره حقوقی رایگان - تخلف کشف حجاب و جریان پلیس امنیت اخلاقی در شهرهای مختلف

در تاریخ 1402/09/25 شنبه که شب شهادت حضرت فاطمه زهرا)ع( بود و از صبح و از ماه‌ها قبل دستمان به جریان بیماری و سرطان پدرم بند شده بود ،پس از عمل در بیمارستان خورشيد اصفهان و ترخیص پدر در بعدازظهر به سمت منزل وا.... اصفهان حرکت کردیم و به خاطر شرایط پدرم ایشان با پالتو و سوند ادرار در صندلی سرنشین و کنار من که پسربزرگ ایشان هستم نشستم،چگونه دوربین و ناظر در ساعت 19:28دقیقه پدر من را خانم و بدحجاب تصور کرده‌، برایمان بسیار جای تعجب و ناراحتی داشت.
ناراحتی و اعتراض بیشتر به اینکه با لینک موجود در پیام اصلاً نمی‌توان اعتراضی مبتنی بر رد این موضوع بیان کرد و الزماً می‌بایست قبول کرد.
مورد بعدی پس از پیگیری از تلفن 110 متوجه شدیم مکان پليس امنیت اخلاقی شهر اصفهان در فاصله نیم ساعته و حتی بیشتر از مرکز و دسترسی ما قرار دارد و فقط در ساعت اداری پاسخگو هستند و اصلاً تلفن تماس پاسخ نمی‌دهند و تا جاییکه تلفن تماس ... ارائه شده توسط پلیس110 خطی مسدود هست .
این موضوع و مورد آیا در دین ما مسلمانان چیزی به جز مردم‌آزاری هست!!؟؟؟
تازه مورد و موضوع جدید اینکه برای پیگیری موضوع همانطور که سایر شهروندان و مردم و ملت در همین مقوله اظهارنظر کرده‌اند و موجود می‌باشد باید صبح زود ساعت 6صبح تا 6:30صبح در هوای سرد و آلوده این روزها به مرکز پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کرد و هنگام مراجعه بخاطر طرز دیدگاه پليس نه تنها که انتظاری نداشت که مانند خلافکار سابقه‌داری سربه‌زیر و چشم‌گویان عمل کنی که شاید پیگیری موضوع درست پیشرود.
آیا با تمام مشکلات اقتصادی امروزه و سختی‌های زندگی ،اینگونه به جان مردم افتادن صحیح است.
مادر و پدر من که تنها سرنشین‌های خودرو من بوده و خانواده نیز جزو خانواده مذهبی می‌باشد با اینگونه موضوعات نسبت به نظام و مسئولان مرتبط بدبین و ناراحت شده‌ایم که هنگام پیگیری از ما پرداخت خلافی خودرو و سایر پرداخت و دریافت‌ها نامرتبط خواسته شده.
برای مملکت و ملت و مسئولان ما جای بس تأسف و تفکر دارد تاشاید بیاندیشیم.
چگونه انتظار ازدواج و فرزندآوری و امیدپروری در جامعه کنونی و انسان‌های اعصاب‌خورد را دارید...؟؟؟؟
رونوشت به:
....

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤالی اعم از حقوقی یا غیرحقوقی مطرح نگردیده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی شوید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از فلسفه وضع مسایل شرع بی اطلاع بوده و تخصصی ندارم
به حوزه علمیه اصفهان یا دفاتر مراجع تقلید مراجعه و کسب اطلاع فرمایید