مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با سلام
درخصوص پرونده ای مالی بعد از جلب محکوم علیه و تادیه محکوم به ایشان مدعی هستند که شماره ثبت شده در ثنا به ایشان تعلق ندارد و ایضا اینکه بعد از جلب به جهت اضطرار مبلغ را پرداخت کرده اند تا در بازداشت نمانند و با اوصاف مذکور بعد از پرداخت دین واخواهی کرده اند و واخواهی ایشان مورد قبول واقع شده. ممنون میشم در این خصوص راهنمایی کنید ??

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، جلسه واخواهی تشکیل و به مورد رسیدگی میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال واخواهی قبول شده است و در جلسه رسیدگی به دفاع هوشمندانه در این ارتباط بپردازید.