مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی خودرو

سلام وقت بخیر
من ماشینی دارم ک به نام پدر هست اما از اول در اختیار من بود
تصمیم به فروش گرفتم و ماشین رو آگهی کردم
مشتری پیدا شد و اومد شبانه ماشین رو پسندید و گف فردا بیا قولنامه بنویسیم
فردا رفتم و متن قولنامه فقط مشخصات ملی خریدار و فروشنده و مشخصات خودرو ذکر شد و چیز دیگه اعم از نحوه پرداخت یا بیعانه و غیره و یا تاریخ تحویل خودرو ذکر نشد !!
روز تعویض پلاک شخص خریدار به من پیام داد ک نوبت تعویض گرفتم و پیامی ک حاوی مشخصات نوبت گیری تعویض پلاک بود رو برای من فرستاد
و گف خریدار شخص دیگریست
شماره اون شخص رو هم برای من پیامک کرد
میخوام بدونم آیا با توجه به اینکه من فروشنده اصلی نبودم ( پدرم بوده ) ولی من بجاش قولنامه نوشتم و خریدار هم شخصی نبوده ک در قولنامه دستی ذکر شده باز هم به مشکل میخورم
شما تمامی واریزی ها از سمت خریداری ک در قولنامه اصلی ذکر شده به حساب من واریز شده
آیا من میتونم موقع تعویض پلاک به شخص خریدار اصلی بگم رسیدی به من بده ک مدارک ماشین و خود ماشین رو از اقای فلان خودتون تحویل گرفتین ؟؟
منظورم اینه تحویل مدارک و خودرو از خریدار اول علتی میشه به اینکه من خودرو رو فروختم به ایشون ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است