مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفت سفته حسن انجام کار

با سلام. ببخشید میخواستم بدونم که من برای حسن انجام کار سفته دادم مبلغ صد میلیون و اینکه قراردادم امضا کردم تا پایان سال تحصیلی در مهدکودک به عنوان مربی نوباوه حالا چون نوباه ها کم شدن نوپا رو یکی کرده باهم ویک دانش آموز نوباوه بیش فعالم دادم توکلاس میگه حالا بابد نوپا رو نگه داری نوباوه روهم آموزش بدی درضمن این مدیر مهد نوباوه بیش فعالن رو هم کتک میزنه ودیده شد که از پیش یک هم کتک زده وخیلی دعواشون میکنه من از این اوضاع ناراضیم و میخوام سفته رو بگیرم وبیام بیرون چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر کارفرما بر خلاف تعهدات خود عمل نموده است شما می‌توانید از آن طریق مطالبه نموده و سفته خود را پس بگیرید