مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته حسن انجام کار

با سلام؛
من بمدت 1 سال پیش کسی کار میکردم و سفته بابت حسن انجام کار به مبلغ جمعاً 40 میلیون تومن دارم پیشش و الان حدود 5 ماه هست که ایشون قراردادم رو تمدید نکردن و من باهاشون قطع همکاری کردم ولی سفته هامو نداده و من حتی اظهارنامه پر کردم از طریق دفتر قضایی الکترونیک اما همچنان خبری نیست. من میخوام ببینم که دادخواست که میخوام پر کنم کیفری ببرم جلو یا حقوقی یعنی به عبارت دیگه با عنوان خیانت در امانت شکایت کنم یا با عنوان مطالبه سفته؟ خواهشاً کمک کنید چون طرف مقابل کلاهبرداره و توی دادگاه هم از طرف 2 تا مشتری کلان پرونده سنگین داره (به مبلغ 5 میلیون دلار)

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

توصیه می شود دادخواست استرداد سفته ها را مطرح نمایید.از طرفی با توجه به اینکه اصولا در سفته بابت حسن انجام کار قید می شود نمیتوانند برای وصول آن اقدام کنند. لذا میتوانید دادخواست استرداد آنرا بدهید.