مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت

سلام از سال 98 سهام عدالتم ب دلیل مسدودی کارت سودش واریز نمیشد ولی امسال بعد از درست کردن شماره شبا سود دوره آخر واریز شد..سوال من اینه که سود سال های قبل ب عنوان طلبکاری واریز میشه یا خیر؟؟اگر واریز میشه چرا با دوره ی آخر واریز نشد سود سالهای قبل؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به دفاتر پیشخوان دولت رجوع کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم از ارگان مربوط پرسش کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سود شما از بین نرفته است بهتر است حضوراً مراجعه نمایید و درخواست بدهید تا به حساب شما واریز شود