مشاوره حقوقی رایگان - حمل مشروب

سلام خسته نباشید وکلای عزیز
بنده 1 لیتر مشروب دست ساز گرفتن ازم به دادگاه رفتم بعد برام ابلاغ اومد 6 ماه حبس تعزیری
1200000جزا نقدی
10ضربه شلاق تعزیری
رفتم تجدید نظر ابلاغ اومد برام که تجدید نظر رد میشه ولی چون اظهار ندامت پشیمانی کردمو سابقه ندارم حبس به جزای نقدی 6000000تومان و شلاق 800000تومان تبدیل شده رای هم قطعی است
حالا پیام اومده به شعبه اصلی واصل شد در صورت نیاز ابلاغ میشود
داخل ثنا داخل پنل خدمات قضایی چک کردم چک کردم محکومیت من همون شلاق و حبس جزای نقدی زده ولی توی تجدید نظر تبدیل شده بود حالا امکان داره رای تجدید نظر رد شده باشه ؟؟؟؟
اصلا سابقه ندارم
21سالمه
دانشجوام وخرج خانواده میدم
لطفا کمکم کنید
خیلی ممنون از همه وکلای عزیز

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
رای دادگاه تجدید نظر ملاک می‌باشد اگر در رای دادگاه تجدید نظر تبدیل شده است همان اجرا خواهد شد