مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم پرینت خط همسر از دادگاه

سلام و عرض خسته نباشید به همه وکلای عزیز
دونفر میخوان جدا شوند حق طلاق با خانومه وکیله گفت به من وکالت بدی دو هفته ای طلاقت رو میگیرم
و تو این دو هفته ک تشکیل پرونده بده پیامک بره برا شوهره اون ممکنه دیونه بشود و بلند بشه پاشه به هر دری بزند که یک ضربه ای بزند و این خانومم با یکی در ارتباطه میترسه پرینت تماساش رو در بیاره و همه بر علیه خانوم شود
اینکه بره اقدام کنه برا خط خود خانوم دادگاه راحت حکم میده یا نه و چقدر زمان میبره برا حکم دادن و چه کاری میشه کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوجه حق طلاق داشته باشد می تواند دا‌دخواست طلاق بدهد
اگر مرد با عنوان رابطه نامشروع شکایت کند و درخواست پرینت بدهد دادگاه معمولاً با درخواست مرد موافقت می کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما به تفصیل پاسخ داده شد پیشنهاد می‌شود با توجه به سوالات و ابهامات شما از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید