مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با شناسنامه مجعول

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده حدود سه سال پیش با یک شناسنامه مجعول ازدواج کردم که در دادگاه محکوم به پرداخت نقدی شدم. حال بعد دوسال می‌خوام اسم همسرم را وارد شناسنامه اصلی کنم شناسنامه و عقد نامه همسرم در دادگاه بایگانی شده بود پیگیر شدم خبری از مدارک نیست،
حال از شما درخواست کمک دارم بنده رو راهنمایی کنید چطور اسم شناسنامه مجعول را از شناسنامه همسرم پاک کنم و نام خود را جایگزین کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام دادخواست ابطال شناسنامه مجعول والزام اداره ثبت احوال به ارایه شناسنامه جدید وثبت ,مشخصات همسررابطرفیت اداره ثبت وهمسرتقدیم نمایید.

پرسشگر :

با عرض سلام و تشکر
ممنون از راهنماییتون فقط سوالی که برام پیش اومده شناسنامه مجهول موجود نیست بعد اینکه شناسنامه همسرم همراه عقدنامه در دادگاه بایگانی شدن که رفتم سراغش نتونستم پیدا کنم تکلیف عقدنامه با شناسنامه همسرم چطور میشه ممنون میشم یک راهنمایی کامل بفرمایید.
سپاسگذارم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای اخذ رونوشت عقدنامه به دفترخانه ازدواجی که عقد کردید مراجعه کنید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز