مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه جعلی

سلام، وقتتون بخیر
من قبلا ازدواج کردم و جدا شدم، و الان با یه آقایی در ارتباطم که اصرار دارن ازدواج کنیم ولی نمیخوان خانواده اش بدونه که من قبلا ازدواج کردم، اقدام کردم برای حذف نام همسر سابق ام اما میگن نمیشه
حالا به این فکر افتادیم که پول بدیم و اسم همسر سابقم از شناسنامه حذف بشه، این شناسنامه جعلیه؟؟؟ حتی اگه با اسم و مشخصات من باشه؟؟

پاسخ ها :

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

اگر از طرق ثبت انجام بشه خیر جعلی نیست ولی تخلف اداری محسوب می شده چون قانون به صراحت گفته سندی که توسط ضابطین خاص صادر شود سند رسمی است پس این سند نیز جعلی نخواهد بود به شرطی که از طریق ثبت صادر شود ولی بهتر است از همسرتان یه دست خط بگیرید مبنی بر اینکه ایشان اطلاع داشته قبلا ازدواج کردید

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

بله.جعلی هست .اقدام نکنید .مهم طرف شماست که قبول کرده بقبه مهم نیس