مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر در صورت تمدید شفاهی اجاره

درود بر وکلای عزیز.. بنده برج 12 خونه از داداش مون اجاره کردیم به صورت رسمی و امسال هم 60 میلیون هم دادیم برای تمدید که نیامدند برای تمدید که بعد از 6 ماه ایشان به خاطر یک کینه از ما شکایت کردند که من راضی نیستم و اجاره هم میخواد .آیا با این قراردادی که پول گرفته اند و توافق هم کردیم که امسال هم من بشینم ولی بعدخودشون نیامدند ..آیا بنده باید خونه رو باید تخلیه کنم یا با همان پول امسال هم میتوانم بشینم.. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

مطابق قرارداد عمل کنید نمیتواند تخلیه بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد کتبی دارید ایشان نمی‌تواند همچین ادعایی داشته باشد در غیر این صورت باید ادعای شفاهی بابت قرارداد به خود اثبات کنید