مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعویض درب پارکینگ برای مالک بدون پارکینگ

سلام و وقت بخیر،
مالکین ساختمان قصد تعویض درب پارکینگ (تبدیل به درب برقی) را دارند، واحد ما پارکینگ نداشته و از درب پارکینگ استفاده نمی کند(تردد از درب نفر رو).سوال اینجاست که آیا باید هزینه خرید ونصب درب جدید پرداخت کنم یا نه؟و اگر باید پرداخت کنم سهم من هم مانند سایر مالکین پارکینگ دار خواهد بود؟
سوالات مشابه پرسیده شده بود ولی بعضا جواب وکلا کاملا متناقض بود.لطفا راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماده قانونی خاص در این مورد نیست اما با توجه به اینکه شما از درب پارکینگ استفاده نمیکنید و بابت برقی شده آن سودی نمی برید نباید هزینه پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می‌بایست بپردازید سهم به مساوی تقسیم می‌شود یک ریموت نیز می‌بایست در اختیار شما قرار بگیرد