مشاوره حقوقی رایگان - امکان فسخ

سلام. بنده ماشینی رو 20 روز قبل بدون تشخیص رنگ و ... خریداری نمودم و تقریبا 10 روز قبل سند بنام زده شده و کلیه امورات انجام شده،
حال که برای تعمیرات رفتم متوجه این شدم که سرم کلاه گذاشته و شاسی ماشین کلا رنگ شده است و حداقل 25 میلیون اضافه پرداخت کردم. کل مبلغ ماشین 270 بود.
میخواستم بدانم راهی برای فسخ یا جبران ضرر از سمت قانون وجود دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به مفاد قرارداد دارد
بنظر اری امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تامین دلیل نمایید و سپس جهت مطالبه خسارت یا فسخ اقدام کنید