مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت

با سلام
من در شرکت .... به عنوان فرد امتیاز اور به مدت 4 سال ثبت شدم در صورتی که من برای 2سال با ان شرکت توافق کرده بودم ولی ان شرکت بدون اطلاع به من ان را 4ساله کرده من چطوری می توانم از ان شرکت شکایت کنم و مراحل ان چیست میشه برا من توضیح بدید ممنون میشم من خودم از نحوه شکایت اطلاعی ندارم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام بستگی به کامل بودن مدارک و قرارداد تان دارد. حضوری به یکی از وکلای محترم شهرتان مراجعه نمایید