مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بدون بیمه و طلب خسارت بخاطر افتادن از ارتفاع

من 8 ماه برای یک شرکت در شیراز کار کردم بدون قرارداد و بیمه، حقوقم را هرماه به کارت عابرهام میزد. (شاید کلابه سه تا عابر زده باشه) بعدش توی کارگاه از ارتفاع افتادم و لگن و مهره ران پای راست بدلیل پوکی استخوان و ضربه ی شدید دچار ساییدگی شدید شد و مجبور شدم پروتز گذاشتم و بعدش هم نتونستم برم سرکار.الان من باید کجا شکایت کنم شیراز یا محل سکونتم واینکه اصلا بعداز یکسال فایده داره.من اردیبهشت1401تاآبان 1401 اونجا کارکردم.قبلش خودم 9 ماه بیمه خویش فرما دادم.چکار کنم.بخدا وام گرفتم دادم دکتر الان ندارم بدم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به وزارت کار محل اشتغال خود مراجعه نمایید