مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری برای انتقالی شغلی

سلام
پرستار پیمانی هستم تقاضای انتقالی موقت به شهر محل کار همسرم رو دارم ایشون نیرو شرکت فولاد هستن .بیمارستان درصورت اینکه نیروی جایگزین بیارم با انتقال موقت موافقت میکنند.
لازم هست برا انتقال موفقیت نیرو جایگزین حتما باشه؟و اینکه من میتونم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم و از قانون تبعیت از همسر استفاده کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه می‌تواند به تبعیت از زوج درخواست انتقالی بدهد