مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی زوجه به تبعیت از همسر

با سلام. بنده فرهنگی با تعهد خدمت ده ساله در لرستان می باشم و خانومم پرستار با تعهد پنج ساله در تهران است. آیا قانون تبعیت شامل حال خانومم می شود؟ اگر با توجه به فرموده رهبری در دیوان عدالت شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

انتقالی شغلی زوجه به تبعیت از همسر انتقالی شغلی در صورت تعهد خدمتی شکایت به دیوان عدالت اداری برای انتقالی شغلی انتقالی شغلی قوانین انتقالی انتقالی