مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط مشاع

سلام ما در یک ساختمان 3 طبقه 4واحدی هستیم که در طبقه همکف در آن زندگی می‌کنیم و این که ما درب داریم به سمت حیاط که مستقل باز میشه حالا طبقه دوم 30 سال هست که سر خود ماشین میذاره ما هم گفتیم منزل ما دید دارد و گفت نه دلم میخواد میذارم که ماهم دیدیم پرو ماشین میذاره ما هم ماشین گذاشتیم حالا طبقه آخر منزلش رو اجاره داده و طرف اومده میگه ماشینت رو ببر اونورتر من هم ماشین بگذارم که کلا اونموقع جا نمیشه 3تا ماشین حالا من گفتم اصلا کسی حق نداره ماشین بگذاره همه بگذارند بیرون منم میذارم بیرون که طبقه دوم میگه بیخود اینجا مشاع هست همه حق دارن آیا کسی همچین حقی داره در ضمن طبقه دوم خانمی تنها هست که ماشین نداره و زیاد در منزل نیست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه حیاط مشاع است اگر ساکنین رضایت نداشته باشند کسی حق پارک ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پارک در قسمت‌های مشاع بدون رضایت تمام مالکی امکان‌پذیر نیست