مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو تاکسی

به خاطر پیامک توهین آمیز به پرداخت6میلیون تومان جریمه محکوم شده ام فیش حقوقی زنداداشم ضمانت است تاکسی بین شهری ام توقیف گردیده طی درخواستی به دادستان محترم رئیس دادسرای جلفا تقدیم و1500000ریال هم پرداخت نموده ام.
ولی دادستان مدعی العموم خودروی تاکسی بنده را که تنها وسیله درآمدی وامرار معاش بنده وخانواده ام است را رفع توقیف نکردند.
تا بقیه جریمه باکارکردن با تاکسی ام سه یا4روزه پرداخت نمایم.
اولا دادستان میتواند واین حق را دارد شغل کسی راتوقیف نماید
ثانیا به کدام مرجع ازعمل کرد مدعی العموم شکایت نمایم.
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست اعسار مطرح نمایید و باید حکم قطعی اعسار صادر گردد