مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک قولنامه ای ورثه ای

سلام پدرم میخوان یک زمینی به من بفروشند ولی زمین به نام پدر بزرگم هست و قولنامه ای . خواستیم به صورت قولنامه ای بنویسم ولی الان میگن عمو ها و عمه هام باید برن تو یک سایتی بیان امضا الکترونیکی کنند بهترین روش از نظر قانونی برا گرفتن زمین چی هست؟

پاسخ ها :

خرید ملک قولنامه ای ورثه ای خرید ملک قولنامه ای ملک ارثی ملک