مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک قولنامه ای

سلام
مادر من 10 سال قبل از شوهرش یه خونه خریده مبلغ رو هم دستی داده ولی قرارداد رو فروشنده تو خونه خودش نوشته مهر بنگاه امضا و اثراگشت زده ولی شاهد نبود که امضا کنن آب و برق هم به اسم مادرمه فروشنده مدارک رو از خونه دزدیده و قرارداد آخررو که به مادرم فروخته برداشته و میگه خونه ماله منه ما هم کپی قرارداد رو از اداره گاز گرفتیم ولی برابر اصل نیست لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی متن قرارداد دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان سرقت شکایت کنید و اعلام کنید که شخصی ناشناس وارد منزل شما شده و مدارک مالکیت منزل شما را که قولنامه ای بوده سرقت کرده است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با استناد به شهود و مدارکی که در اختیار دارید اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست دادخواست اثبات بیع بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است اما بطور کلی به نظر می رسد دادخواست به خواسته بیع را به را به ثبت برسانید راهکار مناسبی است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام دادخواست اثبات مالکیت و احراز وقوع عقد بیع بدهید اگر هم سند رسمی دارد الزام به انتقال سند رسمی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شهود ثابت نماییو

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات مالکیت و احراز وقوع بیع تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مادر شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده مطرح نماید و
و شما میتوانید به کپی مبایعه‌نامه استناد نمایید و باید با شهادت شهود و ارائه دلایل دعوا را اثبات نمایید