مشاوره حقوقی رایگان - ملکی را قولنامه کردم که مالک اولیه فوت شدن

با سلام ملکی را خریدم موقع گرفتن وکالت نامه از فروشنده( مالک دست سوم)متوجه شدم که مالک اولیه فوت شدن، و چون ملک سند نداشته خرید و فروش های قبلی هم با وکالت نامه و مبایعنامه بوده، حالا فروشنده آخری علیه ورثه مالک اول شکایت کرده بهش وکالت نامه بدن، میخواستم ببینم رای دادگاه به نفع کدوم هست و این فرایند تقریبا چقدر طول میکشه؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام خریدار آخر باید عليه همه ایادی قبل و مالک سند یا وراث اقامه دعوا کند حدود ا یکسال به بالا