مشاوره حقوقی رایگان - ابطال تقسیم نامه ارث

سلام.اموال پدرم درسال81 بین تمام وارث هاتقسیم ورثه شد.از یک زمین پدرم 3دانگ از آن رابه مادرم فروخته بود و یک قولنامه نسبت به 3دانگ به مادرم نوشته داده بود،درسال 74. بعداز فوت پدرم،درزمان تقسیم قولنامه مفقود شده بود و آن زمان هرچی مادرم گفت که نصف این خانه مال من است،وصی که پدرم معلوم کرده بود،باوجودشاهدقبول نکرد،وزمین کلا بین وارثین تقسیم کرد و شد.
اکنون 10سال هست که اون قولنامه پیداشده ولی وارثها از دادن زمین مادرم خودداری میکنند.
لطفا بنده را در راه گرفتن حق مادرم وتنظیم دادخواست و راه درست بنده را کمک و راهنمایی کنید.
2.آیابعداز گذشتن 20 سال آیا امکان ابطال تقسیم نامه،ویا امکان خارج کردن این 3دانگ از اموال پدرم وجود دارد،یاخیر؟؟واگر می‌شود چگونه لایحه تنظیم کنیم؟؟باتشکر فراوان.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم و سپس نظر قطعی دهیم

مرتضی یاری

جناب آقای مرتضی یاری :

سلام هر چند که با توجه به پیچیدگی موضوع نیاز به رویت اسناد و اوراق هست ولی در این فرض
به استناد سند جدید طرح دعوای تقسیم ترکه بدید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
دادخواست تنفیذ مبایعه نامه و ابطال تقسیم نامه و افراز یا فروش مال مشاع