مشاوره حقوقی رایگان - صلح محاباتی ملک

سلام عرض ادب خدمت وکلای محترم
خواهرم یک خونه به نامش هست و به وصیت مادرم قرار بوده این خونه به نام من بشه حالا من به دلیل مهریه نمیخوام خونه به نامم بشه میخوام این ارثیه به شکل صلح عمری به نامم باشه که بعد از فوت خواهرم به نام من بشه
امکان لغو صلح عمری وجود دارد ؟ اگر دارد امکان داره شرایط لغو رو ، وجود من و خواهرم به شکل همزمان در دفترخانه باشه؟
یعنی خواهرم تنهایی، به خاطر فشار همسرش، نتونه صلح رو باطل کنه و نیاز به امضای منم باشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در صلح عمری حق فسخ قید نشده باشد نمی تواند فسخ کند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار برای محترم اگر مادرتان در قید حیات می‌باشد و صلح عمری به نام خواهرتان قطعی است تا زمان فوت مادر امکان تغییر سند وجود ندارد اما در صورتی که شرایط دیگری حاکم باشد ممکن است پاسخ پرسش شما متفاوت باشد