مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد محلی

با سلام
بعد از درخواست از طرف شوهرم مبنی بر عدم امکان سازش روند پرونده چند سالی طول کشید و در انتها با ادعای اعسار محکوم به پرداخت 8 سکه تمام و 32 ملیون اجرالمثل و دو مثقال طلا برای پیش پرداخت شد اما به بهانه های مختلف پرداخت نکرد تاریخ تعیین تکلیف طلاق هم گذشت اما اقدام نکرد حکم جلب گرفتم و دستگیر کردم و الان 5 روز است در زندان است . در ازای رضایت به آزادی او ، از خانواده اش حق وکالت طلاق خواستم اما راضی نشد در ضمن از سال 99 به منزل نیامده و من به تنهایی زندگی میکنم . چگونه میتوانم با استشهاد محلی مبنی بر ترک منزل و عدم حضور شوهر ، خودم برای طلاق اقدام کنم و آیا به نتیجه میرسم ؟
ما فرزند نداریم
طلاق از نوع رجعی و به درخواست زوج میباشد
ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ترک انفاق و منزل به مدت شش ماه متوالی یا نه ماه متناوب برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند
قابل شکایت و پیگیری است اگر رای مثبت اخذ شود
طرح دعوا طلاق اصولا به نتیجه خواهد رسید
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید