مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پول قرض داده شده

سلام
من شیش سال پیش به دوستم پنج میلیون تومن برای خرید زمین قرض دادم این پولو از حساب خودم به حساب فروشنده واریز کردم بعد دوستم معامله رو فسخ کرد پنج میلیون تومنو از فروشنده نقدا دریافت کرد بعد که ازش خواستم حالا که زمینو نخریده پولمو برگردونه گفت میخواد بخره چند سال بعد باز بهش یادآوری کردم خواستم پولو برگردونه اما امتناع کرد حالا میتونم با پرینت حسابم و شهادت فروشنده و صاحب بنگاه پولمو پس بگیرم؟و دادگاه صالح دادگاهیه که معامله در آن واقع شد یا محل اقامت خوانده؟ محل اقامت خوانده خیلی ازم فاصله داره و اینکه حضور برای شاهدین در دادگاه محل وقوع معامله راحت تره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست بدهید