مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پول قرض داده شده

با سلام ، بنده به مدت 5 الی 6 سال پیش به فردی در اشکال مختلف (چک رمزدار ، واریز به حساب و نقدی ) مبلغ 26 میلیون پول قرض دادم البته مبلغ 6 میلیون و 600 هزار تومان را به حساب شخص دیگری که با ایشان کار میکرد واریز کرده بودم ، کار ایشان فروش ترشیجات هست که بنده به حساب فروشنده این مبلغ رو واریز کردم و ایشان در کل مبلغ 15 میلیون سفته به بنده دادند سوال بنده اینه که من چجوری میتونم ثابت کنم که اون مبلغ 6 میلیون و 600 هزار برای ایشان بوده و در اصل چطور میتونم ثابت کنم که این دو نفر باهم کار میکردن و سوال دیگه ای که دارم اینه که دادگاه برای چنین شکایتی واریزی ها رو مد نظر قرار میده یا فقط داشتن سفته برای مطالبه پول کفایت میکنه؟ چون این آقا حدود 10 میلیون از این پول رو به حساب من واریز کرده و در کل 15 میلیون از پولم مونده اما من کلا 15 میلیون سفته دارم و 19 میلیون واریزی به حساب خودش و 6 خورده ای هم به حساب همکارش ، میخوام بدونم میتونم پولم رو پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

بله مینونید جهت مشاوره بیشتر با شماره 09125879573 تماس بگیرید