مشاوره حقوقی رایگان - ادعای بیماری روانی همسر

سلام.من با نامزدم در دوران عقد هستیم.در این مدت فهمیدم نامزدم مشکل روانی داره و چون راضی به طلاق نیست دادخواست طلاق عسر و حرج دادم که هنوز جلسه دادگاه تشکیل نشده.میخوام بدونم وقتی نامزدم رو به پزشکی قانونی ارجاع میدن تا ادعای من ثابت شه ،خود من هم به پزشکی قانونی احضار میکنن که مشکلات روانی نامزدم رو توضیح بدم یا نه؟

پاسخ ها :

ادعای بیماری روانی همسر ارجاع همسر به پزشکی قانونی پزشکی قانونی بیماری روانی همسر طلاق به دلیل عسر و حرج