مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیماری دوگانگی شخصیت برای تمکین

مدت شش ماه ازدواج کردم هم اکنون در حال جدایی می باشیم

اولین دادگاه مطالبه مهریه بود که قاضی حکم به پرداخت یک سکه در 12/7/1400 داد و همونجا دختر گفت اقای قاضی من دادخواست صدور انی یک سکه زدم قاضی گفت تو پرونده نیست و تمام شد اون روز

من اقدام به عدم تمکین کردن دو جلسه تنهایی مشاور عدم تمکین رفتم و کارشناس دادگستری اومد خونه رو دید من خونه خودمو اجاره دادم و خودم دوباره اجاره کردم اسباب های درحد نیاز فراهم کردم ضمن اینکه همه ی تیکه های بزرگ خانه با من بوده و هست
وکیل دختر در دادگاه تمکین نوشته من از خانه انداختمش بیرون و من دچار دوگانگی شخصیت هستم
من لایحه نوشتم که دختر دچار روان پریشی هست خودزنی میکنه و بدون لباس از خانه میزنه بیرون و هیچ وقت از خانه بیرون ننداختم و تا همین لحظه خواستار برگشت ایشان هستم

حساب های بنده مسدود شده و ممنوع الخروج شدم دختر درخواست و اجرای صدور انی مهریه زده به مبلغ 158 میلیون که 7 میلیون از یه حسابم برداشت شده
من اعسار گرفتم و تاریخ 15 /1/1400
جلسه ی دادگاهش هست

سوال من اینجاست ایا دختر میتونه دوگانگی شخصیت بگیریه و پیروز بشه
ما مشاور رفتیم مشاور بهم گفت من فقط نگرانی و استرس دارم

دختر به کارشناس گفت مدارک جمع کردم که من روانی هستم و به موقش اثبات میکنم که حق طلاق بگیره

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام
اگر مدارک پزشکی مستند مبنی بر بیماری روانی شما در دست باشه بله میشود اثبات کرد در غیر اینصورت در دادگاه اثبات نمیشود