مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس رد مال

شخصی به دلیل دزدی در زندان است و شاکی مبلغ هفتاد میلیون تومن حکم گرفته ما کارشناس واسه تخمین مبلغ مال دزدی گرفتیم آیا میتونیم قبل رفتن کارشناس شماره و اسمش رو از دادگستری بگیریم و احتمال پایینتر اعلام شدن مقدار مبلغ دزدی چقدر است ؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید با کارشناس صحبت نمایید اما مبلغ را کارشناس تعیین می‌کند