مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک از شماره شوهرم

سلام. چند روز پیش گوشی همسرمو برای چیزی برداشتم همسرم کنارم نشسته بود رفتم داخل پیام ها دیدم با یه اسم مستعاری کلی پیام رد و بدل شده ولی چون گوشی شوهرم ساده اس متن پیامارو نشد بخونم شوهرم وقتی متوجه شد گوشیو ازم گرفت و همه پیاماشو و حتی شماره طرفو پاک کرد دو سه باری هم دیدم این شماره بهش زنگ میزد ولی در حضور من جواب نمیداد ایا با این شک دادگاه بهم حکم پرینت پیامکش رو میده؟ البته شماره تلفنش مال مامانشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف شک نمی‌تواند مبنای شکایت و به تبع آن دستور مقام قضایی مبنی بر پرینت از خط تلفن همراه مورد اشاره در متن سؤال باشد.