مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه فاکتور توسط مدیر ساختمان و جلوگیری از بازدید ملک

با سلام. با توجه ی خرابی ایزوگام بنده دومیلیون و پانصد هزار تومان که سهم سه واحد بود را پراخت کرده ام و بعد از ان نیزمبالغ یک میلیون و پانصد و پونصد تومن جدا بابت ساختمان از بنده گرفته شده و مدیر ساختمان میگفت واحد بدهی شارژ ندارد و حالا که مستاجر رفته ایشان از بازدید ملک بنده جلوگیری به عمل می اورد و اظهار میکند که واحد بدهکار است و وقتی طلب حساب کتاب از وی میشود میگوید طرف حساب شما فرد کشتی گیری است که در ساختمان وجود دارد و اینگونه تهدید میکند و از ارائه حساب و کتاب خود داری میکند راهنمایی بفرمایید لطفا ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید ابتدا برای شخص اظهارنامه سال نمایید سپس مطابق اظهارنامه از طریق دادگاه محترم اقداماتی را انجام دهید