مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه

با سلام
در وکالتنامه ای که در ان اختیار فروش اموال غیر منقول داده شده،ایا وکیل میتواند اموال موکل خود را با اشخاص دیگر تقسیم کند؟مثلا ملکی که جزو ارث باشد.
در حدود اختیارات هم نوشته شده هر انچه در این وکالتنامه ذکر شده وکیل اختیار تام و مطلق دارد اما جایی از واگذاری یا تقسیم اموال موکل ذکر نشده.اگه وکیل همچین کاری کرده باشه باید چکار کرد؟با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اختیار انتقال قید شده باشد می تواند به نام هر کسی که خواست انتقال دهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید درحدود اختیارات خود عمل کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به حدود اختیارات وکالت‌نامه مراجعه نمایید هر آنچه که در حدود اختیارات آمده باشد قابل انجام است