مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی شکایت شده

سلام سه ما پیش پول احتیاج داشتم ب هر دری زدم هیشکی نداشت بده 150نزول کردم دوماه 170برگردونم
دوما گذشته نتونستم کامل جور کنم
از اون طرف ک ترول کردم ده روز مهلت گرفتم تونستم صد تومن جور کنم دادم 70موند گفتم ی ماهی مهلت بده جور میکنم میدم و صبر نکرد برگشت زد کل چک170تومنیو
و رفته شکایت کرده توقیف اموال گرفته
هیچی بنامم نیست جز ی مغازه
حالا من استرس گرفتم ینی میتونم ثابت کنم 100زدم براش شبا کردم
روندش چطوریه آیا دادگاه تشکیل شه بگم نزول گرفتم واسه کدوم طرفموم بد میشه

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بهتر است اقدام قضایی با موضوع ربا انجام دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله صدتومن را مستندات واریز را ارائه دهید.در شکایت کیفری و اثبات ربا اگر اثبات شود در شرایط اضطرار بودید شما مجازات نمی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید شکایتی مبنی بر ربا مطرح نمایید در خصوص مبلغ می‌توانید اعسار بدهید