مشاوره حقوقی رایگان - پول نزول

مدتی پیش از فردی 14میلیون به عنوان نزول گرفتم و در مقابل چکی به مبلغ فوق به وی دادم و به خاطر نیاز شدید و مجبوری بیش از حد از اینجانب یک چک سفیدامضا نیز اخذ نمود لذا هرماه سود آن را می دادم تا اینکه بعد از مدتی یارو با نوشتن مبلغ 100م در چک سفید اقدام به برگشت زده و طرح دعوا نموده است و چک 14م نیز را برگشت زده و شکایت نموده است. اینجانب نیز سود پول را به صورت کارت به کارت واریز میکردم و مبلغ 6م نیز بصورت نقد به وی دادم و رسید دارم آیا میتونم از وی شکایت رباخواری کنم یا نه. در ضمن فردی ثالث واسطه بود که پشت چک منو امضا کرده یعنی یه جورایی هم شاهده که من نزول گرفتم از وی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید.
با عنوان سوءاستفاده از سفید امضاء نیز می توانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه دلایل مدارک محکمه پسندومتقنی داشته باشید امکان شکایت وجود خواهد داشت البته شما نیز به عنوان رباگیرنده محکوم خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام شکایت سواستفاده از امضامطرح کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شکایت خود مبنی بر سو استفاده از سفید امضا را مطرح نمایید و ضمنا در پی سند و مدرک اثبات کننده رباخواری شخص مورد نظر باشید. ضمنا از شهادت شاهد خود نیز استفاده کنید. در روند رسیدگی رسید های واریزی خود را نیز به عنوان سند پرداخت داشته باشید.
ضمنا در صورت اثبات نزول شما نیز جریمه و مجازات خواهید شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص شکایت کنید