مشاوره حقوقی رایگان - لطفا جواب بدین

سلام. من حدود 9 ماه با پسری دوست شدیم در ماه دوم قرار شد که همدیگرو برای دومین بار ببینیم دنبال من اومد و کم کم وارد محلشون شدیم به من گفت من وسیله ام رو جا گزاشتم و خیلی اسرار داشت من باهاش تا دم واحد برم منم نمیدونستم که خانوادش هستند یا نه باهاش رفتم بهم گفت بیا تو تا وسیلمو پیدا کنم به من یه آب میوه داد من بعد از خوردن اون آب میوه سرگیجه و حالت تهوع گرفتم از حال رفتم.. بعد که بلند شدم دیدم رو تختم و تمام دست و پام خونی شده گریم گرفت و خیلی حالم بد شد تب و لرز داشتم نمیزاشت زنگ بزنم به خانوادم خودش هم ترسیده بود میگفت درستش میکنیم آروم باش من فردای اون روز رفتم خونه حال خوبی نداشتم تا حدود 2 3 ماه مدرسه نمی‌رفتم صبح تا شبم شده بود گریه کردن تا دیگه نتونستم تحمل کنم و به مادرم گفتم مادرم شکایت کرد و اون پسر و برادرش با مادرم تماس گرفتن و خواهش میکردن که شکایت نکنیم پیام میداد که من نفهمیدم چیشد ما از هم درخواست همچین چیزی رو نداشتیم مدرک و پیام هست که این کارش رو گردن گرفته  مادرم شکایت رو ثبت کرد و ما به دادگاه رفتیم .
در دادگاه کارش رو گردن نگرفت و گفت کار یکی دیگست اما در پزشک قانونی مشخص شده که پرده نصفه پاره شده ، می‌گفت که با رضایت بوده! اما من بعد از بهوش اومدن تمام مشخصات خونه رو یادمه و قاضی ازم پرسید و گفتم اون ادعا میکرد که حتی من رو خونه نبرده !
من از نظر روحی جسمی آسیب دیدم هیچ امیدی واسه زندگی کردن ندارم . و اینکه اون پسر 18 سالش هستش و من 15 اون 18 سالش رو کامل پر نکرده و خانوادش هم از این موضوع خبر ندارن اما برادرش و یکی از فامیل های نزدیکشون در جریان این موضوع هستن سوال من این هستش که آیا بهمون حکم عقد نامه میدن ؟ یا حکم زندان رو صادر میکنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.
اگر پسر راضی نباشد دادگاه نمی تواند الزام به ازدواج کند ولی از ترس مجازات ممکن است حاضر به ازدواج شود.
اگر به شما علاقه دارد بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام چیزی به عنوان عقد اجباری ما وجود نداریم شخص در صورتی که اثبات شود مجازات خواهد شد