مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از چند سال

با سلام چهار سال پیش یک زن با چند مرد به زور وارد خانه ما شدند و من هم پسری مجرد 30ساله هستم و اون زن شوهردار هست و فرزند دارد اومد داخل تخت من و با تهدید کردن و ترساندن من گفت به من تجاوز کن من قبول نکردم و بهم آمپول زدن و دو هفته بدنم فلج بود و بعد دو هفته باز اومدن و با تهدید به مرگ و تهدید خانواده به زور با من سکس کرد و این کار رو شاید یک ماه هر شب تکرار کرد و یک ماه ورود به عنف کرد و من رو ترسوندن که شکایت کنی تو رو میکشیم و قرص بیهوشی به من دادن که بااون قرص من چهار سال فراموشی گرفتم الان یادم اومده آیا شکایت کنم دستم به جایی بند هست چی کار کنم؟ خیلی مهمه تشکر جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی جهت اثبات ادعای خود دارید می توانید شکایت کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

چون حرفهای بعیدی می زنید نیاز به دلایل قوی دارید