مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کابینت کار برای تحویل کار ناقص

سلام
حدود سه ماه برای کابینت کار پول واریز کردم و این که چیزی که من فرستادم رو به درستی نتونستن انجام بدن و این که یک کم خورده کاری مانده که متاسفانه قبول نمیکنند که بیان انجام بدن چطور میتونم شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد قرارداد، در وهله اول نسبت به ارسال اظهارنامه با موضوع الزام به ایفای تعهد به کابینت‌کار اقدام بفرمائید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ابتدا تامین دلیل انجام دهید و سپس دادخواست الزام ایشان را با توجه به نظر کارشناس بدهید