لهراسب کوهستانی

لهراسب کوهستانی

دارای سابقه پروانه وکالت از:
کانون وکلا
شماره پروانه:
2045
آخرین مدرک تحصیلی:
دکترا حقوق خصوصی
شهر محل فعالیت:
آمل

حوزه‌های تخصصی

دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …
دعاوی شهروند در برابر دولت شامل حقوق شهروندی، دعاوی علیه نهادهای دولتی، دعاوی علیه قضات، نیروهای مسلح، کارکنان دولت، رشوه، اختلاس
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره‌های انجام شده

1405/3/22
عدم استرداد گوشی آیفون توسط اطلاعات
2 ماه پیش با ورود به محل کار شخصی لب تاپ حسابداری و گوشی ایفون گران قیمت و حاوی اطلاعات و نیاز شغلی از من گرفته شد، چند روز بعد با پیگیری زیاد لب تاپ برگشت و جلسه 8 ساعته بازجویی و توجیح برگزار شد و منجر به تشکیل پرونده قضایی نشد، به چه علت و چه قانونی هیچی در مورد استرداد موبایلم نمیگن؟

سلام، با اخذ نوبت ملاقات حضورى، موضوع را با دادستان مطرح كنيد.

1405/3/22
چاه آب
با سلام. همسایه ما یک چاه مجوز داره ما هم یه چاه غیر مجوز اما قبل از سال 1389 میشود به استناد مصوبه مجلس که گفته چاه های بدون پروانه قبل سال 89 مجوز دار میشه در خواست و بهره برداری داد فاصله بین چاه ما و همسایه مون 100 متر تقریبی

سلام

با استناد به قانون تعیین تکلیف چاه‌های فاقد پروانه مصوب ۱۳۸۹، چاه شما به شرط اثبات قدمت حفر قبل از این تاریخ، مشمول دریافت پروانه بهره‌برداری می‌شود. با این حال، چالش اصلی شما فاصله ۱۰۰ متری با چاه مجاز همسایه است که معمولاً از حد مجاز حریم چاه‌ها کمتر بوده و می‌تواند به عنوان تداخل حریم ثبت شود. این گره معمولاً از مسیر تجمیع و تعدیل پروانه باز می‌شود، به این معنا که یا با توافق کتبی همسایه یا از طریق رأی کمیسون رسیدگی به آب‌های زیرزمینی، مجموع آبدهی دو چاه بر اساس سطح اراضی شما و همسایه تقسیم می‌شود.

برای موفقیت در این مسیر، ابتدا باید با مراجعه به امور منابع آب شهرستان، پرونده طرح تعیین تکلیف را تشکیل داده و با مدارکی مانند عکس هوایی قدیمی یا استشهاد محضری، قدمت چاه را اثبات کنید. توصیه می‌شود پیش از ورود بازرس، با همسایه برای گرفتن رضایت کتبی به منظور حل موضوع از مسیر تعدیل پروانه مذاکره کنید، زیرا با توافق طرفین، فرآیند اداری روان‌تر و احتمال موفقیت بالاتر خواهد رفت.

1404/11/6
باطل کردن قرارداد قدیمی
سلام مادر من دوسال قبل تو 75 سالگی ملکی رو به برادر زادم به طور مخفیانه فروخته
ارزش ملک اون زمان 600 میلیون بوده اما تو قرار داد 300 میلیون فروخته از طرفی خریدار فقط مدارک پرداخت وجه به مبلغ 100 میلیون داره
حالا که بعد از فوت مادر این جریان رو فهمیدیم راهی داره معامله رو باطل کنیم یا اینکه مطابق روز بقیه پول رو بگیریم ؟

سلام. یاد مادر عزیزتان ماندگار.
برای موضوع مطروهه راهکارهای متفاوتی قابل تصور است که نیازمند مطالعه مبایعه نامه می باشد.

اعم از فسخ به لحاظ غبن، بطلان به جهت سفه و مطالبه ثمن و...  توصیه می شود با همراهی یک وکیل دادگستری موضوع را پیگیری بفرمایید.
 

1404/11/6
در مورد پول نزول
سلام
پارسال طی دو مرحله یه 200 تومن یه 600 تومن از یه نفر پول گرفتم سودی یه چک بهش دادم معادل 800 میلیون ، قرار شد 4 درصد هر ماه سود بدم که می‌شد 32 میلیون ،10 ماه دادم الان دو ماه سودش ندادم باز بهم ریخت، میخواد چک منو برگشت بزنه ، میتونم زودتر اقدام کنم جلو چک بگیرم و بعنوان ربا شکایت کنم ؟ ممنون

سلام. حسب اطلاعاتی که دادید به نظر موضوع مشمول عنوان مجرمانه ربا می باشد. ابتدا به بانک دستور عدم پرداخت چک را بدهید و ظرف مهلت مقرر شکایت ربا را مطرح کنید.  توصیه می شود با همراهی یک وکیل دادگستری موضوع را پیگیری بفرمایید.

1404/11/6
تقسیم ارث
سلام بر همه وکلای بزرگوار
آیا در تقسیم ترکه لازم هست به کسی که ارث به او تعلق نمیگیرد و مرتکب قتل‌ شده و در حبس است قاضی پرونده را از تقسیم ترکه این فرد و خواهر برادر دیگر بازمانده‌‌ این شخص مطلع کرد؟ یا نظرو اجازه قاضی پرونده برای انجام‌این کار لازم هست ؟
لطفاً پاسخ دهید ممنونم

سلام. یکی از اسناد مورد نیاز برای طرح دعوای تقسیم ترکه، گواهی انحصار وراثت است که در آن نام همه وراث ذکر شده است.
از طرفی طرح این دعوا باید به طرفیت همه ورثه باشد. تشخیث این موضوع که کدام یک از ورثه وبه چه دلیل از ماترک متوفی سهمی نمی برد با قاضی رسیدگی کننده هست. پس لاجرم باید این فرد را نیز طرف دعوا قرار دهید و ادعای خود مبنی بر محرومیت این فرد را به قاضی اطلاع دهید.

وبلاگ

1404/10/29
احتمالا شما هم شاهد اختلافات بین وراث و اقوام متوفی در مقدار سهم الارثی که از اموال متوفی به آن ها تعلق میگیرد بوده اید.این تقسیم اموال یا به اصطلاح میراث و ما ترک به جا مانده از متوفی در نظام...
ادامه مطلب

ارتباط با من


لهراسب کوهستانی

ایمیل:

lohrasb.kouhestani@gmail.com

آدرس:

خیابان امام رضا - کوچه دادگستری - کوچه قدیر 4 - ساختمان شماره 14

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.