مشاوره حقوقی رایگان - می‌خوام حقوق پدرم را بگیرم

سلام، من دوسال هست طلاق گرفتم، 57سال سنم هست، تا حالا از راه بافتنی گذران زندگیم را میکردم الان دردمند شدم آیا میتوانم حقوق پدرم که کارمند شهرداری مشهد که بیمه تامین اجتماعی بوده بگیرم؟
در ضمن من الان ساکن کرج هستم، از بیمه همینجا میتوانم اقدام کنم؟ درصورتی که پدرم کارمند شهرداری مشهد بوده؟
آیا حق امضا یا اجازه از خواهر و برادرهایش دیگرم را هم میخواهد درصورتی که همه زندگی دارند

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می توانید بگیرید ولی باید فتوکپی شناسنامه و یک سری مدارک را از وراث داشته باشید واز مشهد باید اقدام کنید .