مشاوره حقوقی رایگان - مدت کار بعد استعفا

سلام من با یک شرکتی آخر مهر امسال قرارداد بستم و 4 آذر استعفا رو به صورت کتبی به شرکت دادم ولی شرکت میگه توی قراردادی که بستی ذکر شده که باید به مدت 3 ماه بعد از استعفا توی شرکت حضور داشته باشی. حالا سوالم اینه که من چه مدت بعد از استعفا باید داخل شرکت بمونم و این که اگر زودتر بیام بیرون شرکت میتونه سفته من و به اجرا بگذارد ؟

پاسخ ها :

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ طبق قانون کار کارگر اگر قصد استعفا داشته باشد باید یک ماه قبل از ترک کار آن را به کارفرما اعلام کند. و این اعلام شما باید کتبا صورت گیرد. لذا کتبا و از طریق اظهارنامه استعفای خود را اعلام کنید و یک ماه بعد ولو اینکه در قرارداد قید کرده باشید سه ماه میمانم حق ترک کار دارید. چون قانون کار قانون آمره است و شرط خلاف آن باطل است.