مشاوره حقوقی رایگان - بیماری زندانی

سلام سال 98 به علت نگهداری مواد 8 سال حبس دادن یکسال کشیدم و بعد به علت بیماری پیشرفته سیروز کبدی و پزشک قانونی و زندان تایید کردن 6 ماه توقف حکم زدن بعد از 6 ماه خودم زندان معرفی کردم گفتن آزاد شدی از اجرای احکام و وثیقه سند گذاشتیم حالا در خرداد1402 که مادرم برای آزادی سند رفته گفتن اصلا آزاد نبوده ما هم اعتراض کردیم بعد4 سال چرا یک اخطار نیامد یا وثیقه ضبط نکردید جواب ندادن الان دوباره 6 ماه توقف حکم زدن تا پیوند کبد انجام بشه که من تو نوبت هستم حالا باید چیکار کنم امسال هم پزشک قانونی بیماری صعب العلاج را تایید کرد لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به قاضی اجرای احکام درخواست تبدیل مجازات را به علت بیماری صعب العلاج مطرح نمایید