مشاوره حقوقی رایگان - روش تعیین متراژ آپارتمان دارای پارکینگ مستقل

با سلام
برای یک آپارتمان 102 متری که که علاوه بر این متراژ دارای یک پارکینگ مستقل به متراژ 16 متر (فقط یک اتومبیل) بوده و ابعاد و مشخصات پارکینگ در صورت مجلس تفکیک طبقات تشریح شده و در سند مالکیت آپارتمان هم به انضمام این پارکینگ به آپارتمان فوق اشاره گردیده است، آیا متراژ کلی برای محاسبۀ قیمت، 118 متر در نظر گرفته می شود یا خیر؟ ضمناً در صورت مجلس تفکیک فوق به عدم حق استفادۀ مابقی واحدهای تفکیک شده از پارکینگ فوق اشاره شده است. پیشاپیش از راهنمائی دادراه تشکر می کنم.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام خیر 16 متر محاسبه نمیشود .... برای اطلاع از نحوه محاسبه با یکی از کارشناسان ساختمانی محترم مشورت نمائید