مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت قوانین آپارتمان نشینی

با سلام ، من مدیر ساختمانی هستم که اکثرا صاحب خانه اند اما تازگی ها مستاجری اومده که قوانین ساختمان که با تصمیم همه همسایه ها مکتوب و امضا شده رعایت نمیکنه حتی کلید پشت بوم رو از من گرفته و بدون هماهنگی و اجازه رفته از رو کلید ساخته ، و هیچ کدام از موارد ساختمان رو رعایت نمیکنه و به صاحبخونشون هم اطلاع دادیم ، ایشون هم تایید کرده و تذکر داده باز هم پایبند هیچ قانونی نیست ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس اگر مزاحمتی داشت با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پشت بام مشاع است همه حق دارند عبور و مرور نمایند مگر مرتکب جرم یا تخلفی بشود
قانون تملک آپارتمانها را مطالعه کنید