مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه بابت سفته

سلام بنده کاسب بودم. به دلایلی با بالا رفتن قیمت اجناس سرمایه ام از دست را رفت یکی از دوستان که رسمی شرکتی دولتی. بودن پیشنهاد دادن که در عوض سفته وشراکتش در مغازه این پول رو میده قبول کردم ولی باز جور نشد و بعد از چند وقتی کاملا ورشکسته شدم واسشون سفته ها رو به اجرا گذاشت و تمامی حسابهای بنده حتی یارانه ام مسدود شده خواستم بدونم طرح شکایت از بنده بوده چرا سهم همسرم بچه هایم مسدود شده...راهنمایی

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسر شما می‌توانند یارانه خود و فرزندان را جدا کنند لیکن شما بایستی نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام نمائید.

محمدپارسا

جناب آقای محمدپارسا :

شما می توانید به اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست رفع مسدودی حسابی که یارانه به آن واریز می شود را داشته باشید. در توقیف حساب تمامی حساب های بانکی مسدود می شود و ارتباطی به حساب یارانه و غیره ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا حساب یارانه مسدود نمی شود می توانید مدرکی که ثابت نماید یارانه به آن حساب واریز می شود به دادگاه ارائه کنید و طی لایحه ای تقاضای رفع مسدودی نمایید