مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

سلام خسته باشید. همسرم بدلیل دادن سفته 3سال حساب یارانه اش مسدودشده پولشم نداره چندسال که بیکار یه بچم داریم البته بابت سفته پولی نگرفته بودالان چطورمیتونه حسابش وبازکنه راهنمایی کنیدممنون میشم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که مبلغ را بپردازند می توانند درخواست رفع انسداد نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به مرجع مسدود کننده مراجعه ودرخواست رفع مسدودی حساب یارانه را نمایید